Khamis, 23 Oktober 2014

Fitnah Video SEKS Ustaz Azhar Idrus Mungkin Dari Dajal...Dunia Nak Akhir Zaman


Sebuah blog yang dikenali sebagai cilipadi telah menyebarkan fitnah seorang lelaki menyerupai Ustaz Azhar Idrus sedang berpelukan tanpa pakaian di atas katil.
Posting tersebut bertarikh 23 Oktober 2014 > dipetik dari blog Celah Gelegar bertarikh  (Thursday, October 23, 2014)


*Namun pada pendapat KM gambar itu positif 100% adalah diedit menggunakan teknik 'super impose' atau tampalan atas foto lain.
Cuba kita perhatikan betul-betul pada bahagian antara kepala dan badan terdapat perbezaaan intonasi warna yangagak ketara. Bahagian badan berwarna agak cerah sementara di bahagian tengkuk keatas adalah gelap.
Sesiapa yang biasa tengok rupa Ustaz Azhar Idrus pasti mengatakan warna kulitnya agak gelap.


Berikut komen-komen dari pembaca di media sosial iaitu :


Berikut pandangan dari salah seorang dipercayai ahli umno pula :

Foto-foto yang digunakan untuk FITNAH kepada Ustaz Azhar Idrus .....Astaghfirullahalazim!!!
*sumber dari blog Cili Padi


Berbagai-bagai andaian dibuat oleh pelbagai-bagai pihak antaranya :
- mungkin ada pihak jahat pasang cctv dalam bilik hotel mewah tu
- apa salahnya gambar tu kan dengan isterinya yang sah
- ada puak berniat jahat menjatuhkan nama baik Ustaz Azhar Idrus yang terkenal ini
- twist focus isu politik yang sedang hangat terkini
- disebabkan teguran yang berani ada pihak tak puas hati


*Namun yang pasti ini adalah perbuatan paling jahat (fitnah akhir zaman) yang tidak bermoral bertujuan untuk mendedahkan aib seseorang serta menjatuhkan krebiliti nama baik seorang ulama Islam.
Semoga Allah Taala menyelamatkan kita semua umat Islam dari fitnah yang teruk ini.

4 ulasan:

  1. sejarah dari dulu tunjuk BN punya keje... tup.. tup kali ni salah org lain pulak... kemon la BN ngan video lucah mana bleh berpisah... akai ada kaaa

    BalasPadam
  2. Apa la singkat sgt otok lu ni..mak lu punya jiran kawin bangla pun salah BN? Akai letak lutut or ku byk mkn rasuah..hati hitam..actually ku yg dajal..buat fitnah..ni bkn soal politik la musibat. .BODOH.

    BalasPadam
  3. Video ni tulen..walaupun filem barat, jika aksi keterlaluan sama ada seks atau berggaduh perlu dilakukan kecuali standin yg mudah.yang tak terlalu byk pergerakan..atau berpeluk2 or seangkatan dgnnya bolehlah diedit atau di tindan (superimpose hanya utk gambar tak bergerak)..cuma mungkin video ini sama ada dirakam curi atau kecuaian UAI sendiri spt hard disk,hp atau kamera video tempat simpan rosak dan hantar dibaiki..risiko tersebar disitu..

    BalasPadam
  4. kalau pun video tu Betul.... perempuan tu kan Isteri UAI yg SAH... BUKAN nya CinaDol.. UAI BUKAN nya BerZina... secara tak langsung Video nie MENAIKKAN nama UAI.. Walaupun dah Berumur Tapi Masih lg POWER! PUBLISITI PERCUMA UAI DAPAT.

    BalasPadam

'Like' Facebook

Rakan-rakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...