Selasa, 24 April 2012

Blowjob girl...nuargay

Baru-baru ni bekas sahabat baik Nuar iaitu Nala telah mengeluarkan kenyataan akhbar mengatakan beliau telah pun menyerahkan rakaman video aksi menarik Anwar kepada peguamnya untuk tindakan selanjutnya.
Dipercayai rakaman itu mempunyai aksi seks oral atau blowjob ( cakap orang putih nyer ) . Sebelum ini kita dihidangkan dengan aksi bersama perempuan China Doll tapi kali ini lebih menarik iaitu dengan perempuan tempatan berbangsa Melayu.
Dikhabarkan perempuan itu juga adalah bini orang yang merupakan bini sahabatnya juga disamping teman seperjuangan dalam bidang politik.
Untuk mukadimah sempena penyerahan video itu disini KM nak paparkan satu foto yang diambil secara tangkap curi atau You Was Caught On Camera ( cakap orang putih nyer ) di suatu lokasi yang dirahsiakan....., rasanyer diaorang dalam perjalanan atau baru pulang dari suatu lokasi rahsia, yang pastinya tempat tu mesti best dan boleh buat benda best!!!
Hahahaha kan dah kantoi
Tapi sebenar nyer KM simpati akan nasib kau ni Nuar, ada je bahan untuk taji muka kau, kesiannnn.
Tapi apa nak buat, rakyat dan pembaca perlu tahu tentang cerita sensasi kau ni.... so layannnn

*perhatikan betoi-betoi wajah lelaki itu dan perempuan di sebelahnya, zoom kan pada selendang yang dipakai... yang pasti itu adalah bukan tudung rasmi akak Zizah.

1 ulasan:

  1. JOM MENONTON , TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

    BalasPadam

'Like' Facebook

Rakan-rakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...