Jumaat, 21 April 2017

Aku Budak Femes Hari Ini!!!


Hari ini dalam sejarah apabila seorang jutawan muda telah ditangkap oleh pihak yang berkuasa.

Tak payah lah nak pi sebut nama penuh dia kat sini..buat kotoq jer blog aku ni.

Dia yang juga pemilik kediaman ala 'Disneyland Ampang' tu juga sangat diragui bagaimana dia menyamun harta berjuta Ahmad Albab tu. Dah lah tu boleh dapat title Datuk pulak dalam usia yang agak muda.

Apa-apa pun gua nak ucapkan GOOD LUCK dan TAHNIAH sebab dapat kurnian memakai jam Rolex besi.


Boboiboy cakap>>> TERBAIKKKKK...



#AKUTEROVERFEMES


Tengok muka lu dalam paper pun lu buat muka bangga bangat sebab dapat pakai baju T-shirt warna Oren tu. Tahulah itu limited edition agak-agak lah jangan KAWWW sangat.

Apa kabor sugar mummy lu, MAK LAMPIR the boom...


#DiaMemangFemes
#DiaMemangFemes
#DiaMemangFemes

#DiaMemangFemes

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

'Like' Facebook

Rakan-rakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...