Isnin, 13 Ogos 2012

Mak Lampir yang bocor rahsia kepada PR

Dalang dalam Kementeriaan Kewangan yang membocorkan rahsia kepada Rafizi dalam isu tuduhan terhadap kerajaan, maka ikuti petikan seperti berikut:

"Yang sebenarnya, perkara ini tidak pernah terjadi, dan Perdana Menteri tidak pernah merancang atau ingin atau turut serta mencampuri urusan projek tersebut."

Apa yang didedahkan oleh Rafizi semalam telah membuka jalan yang menghantui seluruh rakyat dimana kita semua tercari-cari siapa dalang didalam Kementerian Kewangan yang membocorkan segala rahsia kerajaan.
Jebat Must Die pun mendedahkan dengan panjang lebar berikut:

"Anwar Ibrahim’s LRT project
Crows flocking together? – (Balfour, Halcrow, PKR)"

Baiklah siapakah yang mendedahkan dan bertali barut dengan PKR, Ingress dan Balfour Betty dengan membocorkan maklumat kerajaan kepada Rafizi yang telah membuat tuduhan salah terhadap kerajaan?

Ini dia Mak Lampir yang bocorkan rahsia kerajaan. Nama dia adalah Dato Fauziah Yaacob, Setiausaha Bahagian Perolehan, Kementeriaan Kewangan yang duduk dalam Tender Board. Latar belakang Fauziah (klik sini).

Dia yang berdegil mahu kasi projek tu kepada Ingress, syarikat kroni Anwar Ibrahim dan JV partner, Balfour Beatty yang angkuh tak mahu tolak ansur.

Takyah auta Dato Rameli Musa kini bersama Ustaz Ismail Mina. Isteri dia Juriah terlibat dalam PKR. Dia dalam MUAFAKAT bersama kawan baik Anwar yang condong Islam Plural tapi orang ingat pro kerajaan, Prof Osman Bakar.

Memang dah confirm Dato Fauziah juga banyak bocor rahsia kepada pembangkang!!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

'Like' Facebook

Rakan-rakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...