Selasa, 24 Jun 2014

Terdedah Nenen Transformers Age of Extinction


Pelancaran filem terbaru Transformers baru-baru ini yang berjudul 'Age of Extinction' telah menampilkan heroin yang cantik lagi seksi. Sidang media yang diadakan diluar negara itu dibuat di beberapa bandar antaranya di Hong Kong, Las Vegas dan Paris. Di Malaysia filem ini mula ditayang di pawagam pada 27 hb. Jun 2014.

Filem Transformers ini terkenal dengan 'trademark' nya yang mengenengahkan pelakon wanita yang cantik dan seksi sebagai salah satu daya tarikan kepada filem ini. Pada kali ini mereka membawa pelakon wanita baru yang baru berusia 19 tahun namanya Nikola Peltz.

Gaya dan berpakaian seksi pelakon heroin baru transformers ini terserlah dalam sesi pengambaran semasa pelancaran filem di luar negara. Beberapa foto yang boleh membeliak mata lelaki jika menengoknya. Mungkin di luar negara ini adalah perkara biasa dan dianggap normal.

Foto-foto yang sedikit lagi nak ternampak puting nenen mungkin menjadi tatapan istimewa untuk lelaki gersang yang melayari internet. Silalah skrol ke bawah  dan nengok ler puas-puas. Nanti dah ini dah dekat masuk bulan puasa tengok lah puas-puas sebelum mula puasa.


Tiada ulasan:

Catat Komen

'Like' Facebook

Rakan-rakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...