Isnin, 22 Oktober 2012

Ciri-ciri seorang gadis itu adalah 'Playgirl'


Nak tahu apa sama ada awek anda adalah seorang 'PLAYGIRL'...ada 8 ciri-ciri yang perlu anda perhatikan, sila ikuti di bawah ;

1. Menyembunyi kisah 'One Night Stand'
Bukan hanya menyimpan satu kisah, tetapi banyak lagi. ” One night stand ” tidak bermakna setia pada satu lelaki sahaja. Sentuhan fizikal yang sedikit ketika bergaul dengan lelaki menjawap bagaimana keakraban seorang playgirl dengan seorang lelaki yang dikaguminya / diingininya, tetapi tidak untuk jangka masa panjang… untuk semalam je kot. :P Murahnya harga dirimu…

2. Seringkali tukar ” In relationship ” status di Facebook
Bermula dari ” single “, ” In a relationship “, kemudian ke ” It’s complicated “. Ini cukup memadai dia hanyalah seorang perempuan mencari pasangan untuk bersuka-suka sahaja. Walaupun dia cuba untuk mencari yang terbaik, tetapi di mata lelaki… she’s a jerk.

3. Bercinta dengan 2 lelaki atau lebih dalam sesuatu masa
Okay! Nih kes main kayu 3… Sebagai contoh, dia tengah date dengan seorang lelaki dalam satu pasukan bola sepak, kemudian pada masa yang lain pulak dengan lelaki lain yakni rakan sepasukan yang sama?? Secara tidak sedar hampir separuh daripada pasukan bola sepak itu dah diajak date.. Perempuan yang #*amp;%_$.

4. Mudah Memberi Nombor Telefon
Dah berpunya masih mudah memberi nombor telefon kepada lelaki yang tak dikenali atau ingin berkenalan. Berhati-hatilah, dia masih memberikan respon untuk menarik perhatian lelaki lain, atau mempunyai hubungan sulit.

5. Mudah bermain dengan perasaan
Bayangkanlah apabila hubungan itu intim, tiba-tiba dia pergi tanpa perkataan sahaja memberi kata kepada ” Kita dah takde apa-apa hubungan “. Memang sah! dia playgirl.

6. Kemesraan
Untuk mendekati lelaki memerlukan usaha yang lebih kepada pendekatan, dan memerlukan kemesraan. Apabila si playgirl tidak berpuas hati, si playgirl akan pergi dan mencari lelaki lain.

7. Menjauhkan diri ketika membalas SMS
Si playgirl ni pandai, jika ada masuk sms di handphone, dia akan senyap-senyap jawab mesej itu atau pergi jauh-jauh(mengelak diri) dari kita supaya kita tidak dapat melihat mesejnya.

8. Prinsip Hidup
Biasanya si playgirl akan berprinsip bahawa 'biarlah pasangannya yang lebih banyak sayangnya terhadap dia daripada dia sayang terhadap pasangannya itu'. Apabila si playgirl dah bosan atau gaduh dia akan senang-senang meninggalkan pasangannya tanpa rasa serba-salah pun.





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

'Like' Facebook

Rakan-rakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...